700c 60mm ελαφρύ σωληνοειδές σχέδιο 23mm πλαισίων ποδηλάτων αεροδυναμικό πλαίσιο πλάτους

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Xiamen
Αριθμό μοντέλου: Πλαίσιο-RT60W
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτια χαρτοκιβωτίων: 10 κομμάτια πλαισίων (70 * 31 * 70 εκατ.)
Χρόνος παράδοσης: σε 15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κομμάτια το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος πλαισίων: πλαίσια οδικών ποδηλάτων 700c Εμφάνιση: UD/3K/12K, μεταλλίνη/στιλπνός
Βάθος: 60 mm Πλάτος: 23 χιλ.
Βάρος: 415g +/- 20g ανά PC Τύπος φρένου: Β-φρένο, δίσκος-φρένο
Μίλησε τις τρύπες: 16 έως 36 τρύπες Εγγύηση: 1 έτος
Υψηλό φως:

ελαφριά πλαίσια ποδηλάτων

,

Πλαίσια ροδών ποδηλάτων

Περιγραφή προϊόντων

Ελαφριά πλαίσια 700c 60mm οδικών ποδηλάτων άνθρακα σωληνοειδές αεροδυναμικό πλαίσιο πλάτους 23mm

Πρότυπο πλαισίων Πλαίσιο-RT60W
Τύπος πλαισίων Πλαίσια 700c οδικών ποδηλάτων
Βάθος πλαισίων 60 χιλ.
Πλάτος πλαισίων 23 χιλ.
Τύπος φρένου Β-φρένο, δίσκος-φρένο
Βάρος πλαισίων 415g +/- 20g ανά PC
Μίλησε τις τρύπες 16 έως 36 τρύπες

1. Ελαφρύτερος και γρηγορότερος

Οι ελαφρύτερες ρόδες θα είναι πιό απαντητικές στον αναβάτη και ευκολότερες να ελιχτούν οδηγώντας. Χίλια γραμμάρια δεν θα σας δώσουν ένα συντριπτικό πλεονέκτημα αλλά θα παρατηρήσετε τη λίγο περισσότερους άνεση και έλεγχο στο γύρο σας.

2. Αεροδυναμικός

Τα πλαίσια άνθρακα γίνονται καθένα από τις πρώτες λουρίδες άνθρακα δεσίματος στα αποτελεσματικά σχέδια δικτυωτού πλέγματος βάρους ενισχυτικά και έπειτα υποβαλλόμενος σε θερμοθεραπεία με έναν συνδέοντας πράκτορα ρητίνης για να διαμορφώσουν τις σκληρές μορφές άνθρακα. Ή η ρητίνη προστίθεται σε ένα σύνθετο άνθρακα και φορμάρεται έπειτα στη μορφή παρόμοια με την τρισδιάστατη εκτύπωση με μια καυτό φόρμα χάλυβα ή έναν Τύπο.

Αυτές οι διαδικασίες το καθιστούν πολύ ευκολότερο να κατασκευάσουν τις μοναδικές αεροδυναμικές μορφές σε αντιδιαστολή με το αργίλιο που μπορεί πραγματικά μόνο να ωθηθεί μέσω των κύβων χάλυβα για να δημιουργήσει τη μορφή του πλαισίου. Στο παρελθόν επιχειρήματα αυτού του τα γίνοντα αργιλίου πιό αξιόπιστα επειδή το ολόκληρο πλαίσιο ήταν μια στερεά μορφή σε αντιδιαστολή με τα παλαιότερα πλαίσια άνθρακα όπου η αιχμή (μέρος επιχειρημάτων) του πλαισίου προστέθηκε μετά από την αρχική μορφή του πλαισίου ήταν φορμαρισμένα.

3. Ομαλότερος και πιό άκαμπτος γύρος

Ο άνθρακας θα μειώσει ευκίνητο ακόμα απορροφώντας την οδική δόνηση. Αυτός που συνδέεται με το που είναι ήδη ένα ελαφρύτερο δομικό υλικό, μηχανικοί μπορεί να λειτουργήσει με τα περισσότερα spokes και άκαμπτα σχέδια δεσίματος έτσι ώστε μπορεί να ξεπεράσει το αργίλιο σε οποιαδήποτε περίσταση. Κάθε σημαντικός νικητής γύρου για πολύ καιρό έχει κερδίσει χρησιμοποιώντας τον άνθρακα. Το μόνο μειονέκτημα κοστίζεται.

Πρότυπο RT60W
Μέγεθος 700C
Υλικό T700/βασάλτης
Εμφάνιση 3K/UD/18K
Βάρος 415+/-20g (υπερβολικό φως)
Τρύπες Spokes 16-36H
Τρύπα Dia συνελεύσεων. 7.5mm
Τρύπα Dia Spokes. 4.5mm
Τρύπα Dia βαλβίδων. 6.5mm
Λειότητα <0>
Roundess <0>
Ο Max μίλησε την ένταση >300kg
Τελευταία δύναμη >300kg
Torsion δύναμη >50kg
Δυναμική ισορροπία <3g>

700c 60mm ελαφρύ σωληνοειδές σχέδιο 23mm πλαισίων ποδηλάτων αεροδυναμικό πλαίσιο πλάτους 0


Πλεονέκτημα των ροδών άνθρακα

Αεροδυναμικά οφέλη

Η μεγαλύτερη έκκληση της αναβάθμισης σε μια ρόδα ινών άνθρακα είναι το αεροδυναμικό πλεονέκτημα πέρα από ένα πλαίσιο αλουμινίου τμημάτων κιβωτίων. Υπάρχει αφθονία των στοιχείων σηράγγων αέρα (εάν θέλετε να τα θεωρήσετε) από τους κορυφαίους κατασκευαστές που δείχνουν ότι οι ρόδες άνθρακα μειώνουν την έλξη σημαντικά. Εάν συναγωνίζεστε, είτε ενάντια στο ρολόι σε μια χρονική δοκιμή, είτε σε μια οδική φυλή, οι βαθιές ρόδες τμημάτων άνθρακα θα κάνουν μια αξιοπρόσεχτη διαφορά με τις υψηλότερες ταχύτητες.

Ελαφρύς

Η οικοδόμηση ενός βαθιού πλαισίου τμημάτων στο αλουμίνιο θα οδηγούσε σε μια πολύ βαριά ρόδα. Ο άνθρακας είναι απλά πολύ ελαφρύτερος και είναι ο λόγος που είναι το υλικό της επιλογής για τις ρόδες aero. Οι ελαφρύτερες ρόδες ινών άνθρακα έχουν τα σωληνοειδή πλαίσια, και μπορούν να είναι εξαιρετικά ελαφριές: Ελαφρύς κάνει ένα σύνολο που είναι 940g για το ζευγάρι! Εάν είστε ορειβάτης και θέλετε το ποδήλατό σας για να είστε όσο το δυνατόν ελαφρύτερο, η ίνα άνθρακα tubulars είναι ο τρόπος να πάει, υπό τον όρο ότι είστε ευτυχείς να κολλήσετε τα ελαστικά αυτοκινήτου σας στα πλαίσια. Η ακαμψία στην αναλογία βάρους είναι επίσης καλύτερη από τις ρόδες αλουμινίου.
Ποιότητα και απόδοση γύρου.

Οι καλές ρόδες ινών άνθρακα μπορούν να μετασχηματίσουν το γύρο ενός ποδηλάτου. Η ακαμψία είναι μεγαλύτερη από ένα αλουμίνιο wheelset έτσι για τους ισχυρούς αναβάτες, να τρέξει γρήγορα και η έξω--ο-σέλα που αναρριχείται, αυτή η ιδιότητα μπορεί να κάνει μια σαφή διαφορά στο πώς το ποδήλατο αισθάνεται, με μια πιό απαντητική φύση. Μερικές ρόδες ινών άνθρακα παρέχουν επίσης έναν ομαλότερο γύρο πέρα από τις τραχιές οδικές επιφάνειες επίσης.

Φαίνονται δροσεροί

Μην υποτιμήστε πόσο σημαντικό αυτό είναι. Πρέπει να αναγνωρίσετε, υπάρχει ακριβώς κάτι που απευθύνεται αναντίρρητος για τον τρόπο που ένα λείο οδικό την ποδήλατο κοιτάζει κατά κύλισμα σε ένα ζευγάρι των βαθιών ροδών άνθρακα τμημάτων. Ενώ πολλοί να μην το αναγνωρίσουν, πολλοί επενδύουν στις ρόδες άνθρακα κυρίως λόγω της εμφάνισης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά