ελαφριά πλαίσια οδικού σωληνοειδή αγώνα πλαισίων ποδηλάτων βάθους 20mm

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Xiamen
Αριθμό μοντέλου: Πλαίσιο-RT20W
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμάχια
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτια χαρτοκιβωτίων: 10 κομμάτια πλαισίων (70 * 31 * 70 εκατ.)
Χρόνος παράδοσης: σε 15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κομμάτια το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος πλαισίων: Ελαφριά πλαίσια άνθρακα ποδηλάτων Υλικό: T700 άνθρακας
Εμφάνιση: UD/3K/12K, μεταλλίνη/στιλπνός Βάθος: 20 χιλ.
Πλάτος: 23 χιλ. Βάρος: 240g +/- 10g ανά κομμάτια
Ανώτατο βάρος αναβατών: 90KG Συνιστώμενη πίεση ροδών:: 110PSI
Υψηλό φως:

ελαφριά πλαίσια ποδηλάτων

,

Πλαίσια ροδών ποδηλάτων

Περιγραφή προϊόντων

Ο ελαφρύς άνθρακας ποδηλάτων περιβάλλει το βάθος 23mm 20mm ευρέα πλαίσια οδικού σωληνοειδή αγώνα

Τύπος πλαισίων Ελαφριά πλαίσια άνθρακα ποδηλάτων
Υλικό T700 άνθρακας
Τελειώστε UD/3K/12K, μεταλλίνη/στιλπνός
Βάθος 20 χιλ.
Πλάτος 23 χιλ.
Βάρος 240g +/- 10g ανά PC
Ανώτατο βάρος αναβατών 90 κλ
Ανώτατη πίεση ροδών 110 PSI

1. Ένας σωληνοειδής είναι πολύ ευκολότερος και γρηγορότερος να τοποθετήσει σε ένα πλαίσιο

Οι σωληνοειδείς ρόδες έχουν τη χαμηλότερη αντίσταση κυλίσματος λόγω ενός ορίου υψηλότερου πληθωρισμού. Έχουν συχνά μια υψηλότερη αρίθμηση βήματος και μπορούν να φορέσουν εξαιρετικά καλά και να οδηγήσουν καλύτερα από ένα τυποποιημένο επιχείρημα. Κάποια αξίωση αυτό είναι γρηγορότερη και ευκολότερη να αλλάξει έναν σωληνοειδή από ένα επιχείρημα και παίρνετε λιγότερα επίπεδα επειδή δεν παίρνετε τα επίπεδα τσιμπήματος.

ελαφριά πλαίσια οδικού σωληνοειδή αγώνα πλαισίων ποδηλάτων βάθους 20mm 0

2. Ελαφρύτερος και φτηνότερος

Το βάρος των σωληνοειδών ροδών άνθρακα είναι ελαφρύτερο και η τιμή της είναι φτηνότερη. Μια ελαφρύτερη ρόδα θα επιταχύνει γρηγορότερα και θα είναι πολύ ευκολότερη να οδηγήσει επάνω τους λόφους.

Αναρριμένος οι ρόδες είναι χτισμένο πρόσθετο φως επειδή όταν ο βαθμός γίνεται απότομος, το ποδήλατο επιβραδύνει και επιταχύνει έπειτα ελαφρώς μεταξύ κάθε κτυπήματος πενταλιών. Η πρόσθετη ενέργεια που αυτή η παλμένος κίνηση τρώει επάνω μπορεί να είναι ιδιαίτερη, έτσι μειώνοντας τη μάζα των ρόδα-ειδικά πλαισίων και ρόδα-μπορεί να σώσει πολύ περισσότερη ενέργεια από αφαιρώντας αρκετά περισσότερη μάζα από το ποδήλατο ή τον αναβάτη.

ελαφριά πλαίσια οδικού σωληνοειδή αγώνα πλαισίων ποδηλάτων βάθους 20mm 1


3. Καλή επιλογή για το μπροστινό πλαίσιο ροδών

Αποτελεσθείτε από πρώτιστα να αναρριχηθεί και το βάρος είναι σημαντικότερο από η αεροδυναμική, επιλέγει αυτήν την ρόδα. Είναι επίσης μια καλή μπροστινή επιλογή ροδών για τους ελαφρύτερους αθλητές (αρσενικό και θηλυκό) που έχουν μια δυσκολία που χειρίζεται ένα ποδήλατο στους ισχυρούς διαγώνιους ανέμους.

Πρότυπο RT20W
Μέγεθος 700C
Υλικό T700/βασάλτης
Εμφάνιση 3K/UD/18K
Βάρος SL=240+/-10g
Τρύπες Spokes 16-36 τρύπες
ERD 606mm
Τρύπα Dia συνελεύσεων. 7.5mm
Τρύπα Dia Spokes. 4.5mm
Τρύπα Dia βαλβίδων. 6.5mm
Λειότητα <0>
Roundess <0>
Ο Max μίλησε την ένταση >300kg
Τελευταία δύναμη >100kg
Torsion δύναμη >50kg
Δυναμική ισορροπία <3g>

Πλεονέκτημα των ροδών άνθρακα

Αεροδυναμικά οφέλη


Η μεγαλύτερη έκκληση της αναβάθμισης σε μια ρόδα ινών άνθρακα είναι το αεροδυναμικό πλεονέκτημα πέρα από ένα πλαίσιο αλουμινίου τμημάτων κιβωτίων. Υπάρχει αφθονία των στοιχείων σηράγγων αέρα (εάν θέλετε να τα θεωρήσετε) από τους κορυφαίους κατασκευαστές που δείχνουν ότι οι ρόδες άνθρακα μειώνουν την έλξη σημαντικά. Εάν συναγωνίζεστε, είτε ενάντια στο ρολόι σε μια χρονική δοκιμή, είτε σε μια οδική φυλή, οι βαθιές ρόδες τμημάτων άνθρακα θα κάνουν μια αξιοπρόσεχτη διαφορά με τις υψηλότερες ταχύτητες.

Ελαφρύς


Η οικοδόμηση ενός βαθιού πλαισίου τμημάτων στο αλουμίνιο θα οδηγούσε σε μια πολύ βαριά ρόδα. Ο άνθρακας είναι απλά πολύ ελαφρύτερος και είναι ο λόγος που είναι το υλικό της επιλογής για τις ρόδες aero. Οι ελαφρύτερες ρόδες ινών άνθρακα έχουν τα σωληνοειδή πλαίσια, και μπορούν να είναι εξαιρετικά ελαφριές: Ελαφρύς κάνει ένα σύνολο που είναι 940g για το ζευγάρι! Εάν είστε ορειβάτης και θέλετε το ποδήλατό σας για να είστε όσο το δυνατόν ελαφρύτερο, η ίνα άνθρακα tubulars είναι ο τρόπος να πάει, υπό τον όρο ότι είστε ευτυχείς να κολλήσετε τα ελαστικά αυτοκινήτου σας στα πλαίσια. Η ακαμψία στην αναλογία βάρους είναι επίσης καλύτερη από τις ρόδες αλουμινίου.

Ποιότητα και απόδοση γύρου.


Οι καλές ρόδες ινών άνθρακα μπορούν να μετασχηματίσουν το γύρο ενός ποδηλάτου. Η ακαμψία είναι μεγαλύτερη από ένα αλουμίνιο wheelset έτσι για τους ισχυρούς αναβάτες, να τρέξει γρήγορα και η έξω--ο-σέλα που αναρριχείται, αυτή η ιδιότητα μπορεί να κάνει μια σαφή διαφορά στο πώς το ποδήλατο αισθάνεται, με μια πιό απαντητική φύση. Μερικές ρόδες ινών άνθρακα παρέχουν επίσης έναν ομαλότερο γύρο πέρα από τις τραχιές οδικές επιφάνειες επίσης.

Φαίνονται δροσεροί


Μην υποτιμήστε πόσο σημαντικό αυτό είναι. Πρέπει να αναγνωρίσετε, υπάρχει ακριβώς κάτι που απευθύνεται αναντίρρητος για τον τρόπο που ένα λείο οδικό την ποδήλατο κοιτάζει κατά κύλισμα σε ένα ζευγάρι των βαθιών ροδών άνθρακα τμημάτων. Ενώ πολλοί να μην το αναγνωρίσουν, πολλοί επενδύουν στις ρόδες άνθρακα κυρίως λόγω της εμφάνισης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας